torsdag 8. januar 2009

En ulykke kommer sjelden alene...

Ja da er nyåret her og jeg henger litt etter føler jeg.
Har desverre ikke fått blogget på en stund for her skjedde alt på en gang plutsellig.
Det startet med at varmtvannsberederen takket for seg ved at den lekket vann, da rørleggeren kom mente han at han kunne skifte bare den lille pakningen som hadde gått men at det var like greit å kjøpe ny...Så sånn ble det da, siden han mente den måtte være passert 20 år gammel så følte jeg ikke det var så mye å samle på noe mer.
Greit jeg liker gammel stil men akkurat der går grensa...
Også da i forbindelse med at den kreperte så fant den ene vaskemaskinen at den skulle "joine"...sukk...
Så da ble jeg tvunget til å bruke en vaskemaskin på alt av vask...Som betyr mye ekstra arbeid siden den andre maskinen er den jeg bruker til å vaske hundetepper.
Noe som betyr at den blir full av hår som igjen betyr skyllinger og div mellom hundevask og menneske vask....Noe som betyr masse ekstra jobb for meg...
Men jammen gikk det ikke bare en liten stund så kapitulerte jammen meg den også, da var det ikke lenger bare dannede ord som fløy gjennom hodet mitt, en sjømann kunne ikke gjort jobben bedre....

Men over til de gode nyhetene:
I kjelleren står det nå en flunkende ny varmtvanns bereder som jeg kan regne med at holder ihvertfall 10 år, mente rørleggeren.
Og ikke nok med det, to flunkende nye vaskemaskiner er også kommet på plass og går nå jevnt og trutt for å prøve å komme til bunns i haugene med klesvask.